EMailSkriv ut

Händelsekalender

Datum Titel Plats
sön 09.12. 12.00 Högmässa

Vi firar högmässa tillsammans med kyrkoherde Niina Mura och kantor Axel Jormanainen.

sön 09.12. 15.00 De Vackraste Julsångerna sjungs i Lappvik

De Vackraste Julsångerna sjungs i Lappvik kyrka kl. 15:00 tillsammans med Kyrkoherde Niina Mura och kantor Axel Jormanainen.
Efteråt kaffeservering.

Lappvik kyrka
ons 12.12. 18.00 - 20.00 Onsdagsöppet för ungdomar

Det här är sista gången som Onsdagsöppet för ungdomar är öppet det här året. Kom med och fixa lite julstämning åt dig själv och andra kl. 18-20 i Kryptan på Bangatan 27. Mera info ger ungdomsarbetsledare Ebba Laxell 040-541 0365.
Onsdagöppet fortsätter igen efter nyår, första gången blir onsdagen den 9.1

Kryptan
fre 14.12. 10.00 De yngstas julkyrka

"De yngstas julkyrka" för dagvården och Pikku-Lilla. Förskolebarnen visar julspelet för de minsta i stadens dagvård. Niina, Axel och Åsa medverkar.
Alla är varmt välkomna med!

fre 14.12. 18.00 - 22.00 Ungdomscaféet Café 27

Ungdomscaféet är öppet alla fredagar fram t.o.m. den 14.12  i Kryptan på Bangatan 27 (ingång från gården). Här får du en kopp kaffe och smörgås, kan prata bort en stund och träffa nya och gamla vänner mm.
Nästa år öppnar caféet igen den 11.1.
Mera info ger ungdomsarbetsledare Ebba Laxell tel: 040-5410365

Kryptan
lör 15.12. 16.00 South Point Gospels julkonsert

Hangö svenska församlings gospelkör South Point Gospel under ledning av dirigent Roland Näse håller årets julkonsert i Hangö kyrka kl. 16. De bjuder på en bukett glada och svängiga julsånger i egen tappning, både gamla och nyare, både kända och kanske mera okända.
Och tillsammans med alla som kommer till kyrkan sjungs också ur De Vackraste Julsångerna: Nu tändas tusen juleljus, Giv mig ej glans, Härlig är jorden med flera.

Inträdet är fritt och som vanligt vid alla tillfällen där de vackraste julsångerna sjungs så uppbärs en kollekt till Finska Missiossällskapet.

sön 16.12. 12.00 Högmässa, Tredje söndagen i Advent

Tredje söndagen i Advent är det högmässa i Hangö kyrka tillsammans med kyrkoherde Niina Mura och kantor Axel Jormanainen.

tis 18.12. 14.00 Tvåspråkig Andakt med julsånger på Nova

Kyrkoherdarna Niina Mura och Johannes Tikka samt diakon Tage Nylund håller den tvåspråkiga andakten på Nova.

NOVA
tis 18.12. 18.00 Dagklubbens julfest

Dagklubbens julfest hålls i Hangö kyrka med Niina, Åsa, Birgitta och Axel och dagklubbsbarnen.
Alla är välkomna med.

ons 19.12. 14.00 Tvåspråkig andakt med julsånger på Källan

Tvåspråkig andakt med julsånger på Vårdhemmet Källan tillsammans med kyrkoherdarna Niina Mura och Johannes Tikka och ungdomsarbe.ledare Ebba Laxell.

Källan