Hangon suomalainen seurakunta PDF Tulosta Sähköposti

IMG 20170710 095832

TIEDOTE SEURAKUNNAN TOIMINNASTA KORONAVIRUSPANDEMIAN AIKANA:
(päivitetty 7.10.2020)

HUS on antanut (pe 25.9.) vahvan maskisuosituksen koronaviruspandemian kiihtymisen takia julkisiin sisätiloihin ja yleisötilaisuuksiin koko Uudellemaalle. Hangon suomalainen seurakunta noudattaa annettua suositusta. Yksityistilaisuuksissa (kuten muistotilaisuudet, kastetilaisuudet) HUS suosittelee henkilömääräksi max. 20.

Suosittelemme oman maskin käyttöä tiloissamme toimintaamme osallistuvalle (messuissa, toimituksissa, ryhmissä...). Maskisuositus koskee HUS:n määrittelemiä ikäryhmiä, joihin tehdään muutoksia tarvittaessa. Maskisuositus koskee 15-vuotiaita ja sitä vanhempia. Lapsi-, varhaiskasvatus-, ja rippikoulutyön toimintaan osallistuvia lapsia maskisuositus ei koske. Maskien käyttö on seurakuntalaisille vapaaehtoista, mutta suositeltavaa. Käsidesiä on saatavilla tiloissamme.

Jumalanpalveluksiin, kirkollisiin toimituksiin ym. toimintaamme voi osallistua tilan koon ja turvaohjeiden mukaan seuraava määrä henkilöitä:
Hangon kirkko 120 henk. kirkkosali + 40 henk. lehteri
Lappohjan kirkko 30 henk. kirkkosali + 9 henk. kahvihuone
Täktomin kappeli 25 henk.
Siunauskappeli 30 henk.
Siunauskappeli, Lappohja 20 henk.
Seurakuntakoti:
15 henk. pieni sali
30 henk. iso sali
45 henk. molemmat salit

Ratakatu 27:n tilat toistaiseksi vain seurakunnan omaan toimintaan.

Kirkolliset toimitukset (kasteet, vihkimiset, hautaukset) toimitetaan tiloissamme edellä mainituin osallistujamäärärajoituksin.
Seurakunnan kokoava toiminta ja tapahtumat löytyvät nettisivujemme tapahtumakalenterista sekä Etelä-Uusimaa lehdestä.

Kirkkoherranvirasto, diakoniatoimisto sekä kaikki työntekijämme ovat tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostitse (yhteystiedot)

Pidetään turvavälit - huolehditaan käsihygieniasta - ethän tule flunssaisena.

Hangon seurakunta on perustettu vuonna 1874 eli samana vuonna kuin Hangon kaupunki. Vuonna 1962 tehtiin seurakuntajako, jolloin Hangon seurakunta jaettiin suomenkieliseen seurakuntaan ja ruotsinkieliseen seurakuntaan.

Näin syntyivät Hangon suomalainen seurakunta ja Hangö svenska församling, jotka tänäkin päivänä toimivat yhteisessä seurakuntayhtymässä Suomen eteläisimmässä kärjessä.

Tietoa tulevista tapahtumista:

Nettisivuilta: Tapahtumakalenteri ja Toiminta

Hangon suomalainen seurakunta ja
Hangon seurakunnan lapset ja perheet ja
Cafe27:n nuoret

Instagram: @hangonsuomalainenseurakunta ja @cafe27nuoret

Lehdet: Etelä-Uusimaa

Yhteystiedot-sivulta löydät myös työntekijöidemme puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet. Voit toki olla suoraan yhteydessä meihin ja kysyä/kertoa mieltä askarruttavan asiasi. Olemme täällä teitä varten!

banneri kukat

liitykirkkoon.fi 140x50