Hangon suomalainen seurakunta PDF Tulosta Sähköposti

IMG 20170710 095832

KIRKKOHERRAN TIEDOTE 28.1.2021 SEURAKUNNAN TOIMINNASTA KORONAVIRUSPANDEMIAN AIKANA:

Etelä-Suomen aluehallintovirasto jatkaa alueen yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia koskevia rajoituksia 28.2.2021 asti.

Rakas ystävä,

Jotta voittaisimme taistelun virusta vastaan, toivon, että noudatat alla olevaa aluehallintoviraston ja Espoon hiippakunnan tuomiokapitulin antamia ohjeistuksia

Ajalla 5.1.-28.2.2021
- seurakunnan tilaisuuksiin voi osallistua max. 10 henkilöä
- ryhmät ovat tauolla
- päiväkerhotoiminta jatkaa normaalisti, mahdollisesti muutakin toimintaa lapsityössä
muistathan käsihygienian, turvavälit ja maskin käytön

Seurakunnan tilaisuuksia tullaan tuomaan koteihinne erityisesti suoratoistopalvelun kautta. Seurakunnan kaikki jumalanpalvelukset tulevat rajoitusaikana Facebookin kautta nähtäväksi.

Olethan yhteydessä seurakunnan työntekijöihin, jos haluat keskusteluapua. Rukoilkaamme Suomen ja koko maailman puolesta, jotta tämä vitsaus voitettaisiin.

Siunaten sinua,
Johannes Tikka
kirkkoherra

Jumalanpalvelukset lähetetään suorana Facebook-sivuillamme: Hangon suomalainen seurakunta. Kirkkotilaan voidaan ottaa samanaikaisesti korkeintaan 10 henkilöä (huom. sisältää myös seurakunnan työntekijät tilassa)

Kirkollisissa toimituksissa (kasteet, vihkimiset, hautaukset) voi olla paikalla enintään 10 henkilöä. Hautaan siunaamisissa voivat pastoraalisista syistä olla läsnä vainajan lähimmät omaiset, vaikka tämä ylittäisikin annetun henkilörajan. Asiasta sovittava erikseen.

Kirkkoherranvirasto, diakoniatoimisto sekä kaikki työntekijämme ovat tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostitse (yhteystiedot)

Seurakunnan työntekijät ovat täällä teitä varten:
irkkoherra Johannes Tikka puh. 040-549 3701
Kappalainen Maija Saario puh. 040-5743256
Seurakuntapastori Ilpo Kari puh. 040-1613077

Keskusteluapua löytyy myös Kirkon keskusteluavun eri kanavien kautta:
kirkon keskusteluapu

Pidetään turvavälit - huolehditaan käsihygieniasta - ethän tule flunssaisena.

Hangon seurakunta on perustettu vuonna 1874 eli samana vuonna kuin Hangon kaupunki. Vuonna 1962 tehtiin seurakuntajako, jolloin Hangon seurakunta jaettiin suomenkieliseen seurakuntaan ja ruotsinkieliseen seurakuntaan.

Näin syntyivät Hangon suomalainen seurakunta ja Hangö svenska församling, jotka tänäkin päivänä toimivat yhteisessä seurakuntayhtymässä Suomen eteläisimmässä kärjessä.

Tietoa tulevista tapahtumista:

Nettisivuilta: Tapahtumakalenteri ja Toiminta

Hangon suomalainen seurakunta ja
Hangon seurakunnan lapset ja perheet ja
Cafe27:n nuoret

Instagram: @hangonsuomalainenseurakunta ja @cafe27nuoret

Lehdet: Etelä-Uusimaa

Yhteystiedot-sivulta löydät myös työntekijöidemme puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet. Voit toki olla suoraan yhteydessä meihin ja kysyä/kertoa mieltä askarruttavan asiasi. Olemme täällä teitä varten!

banneri kukat

liitykirkkoon.fi 140x50