SähköpostiosoiteTulosta

Päiväys Otsikko
ke 01.01. - to 31.12 KERHOT JA RYHMÄT (tauolla toistaiseksi)

Katso tästä säännöllisesti kokoontuvat kerhot ja ryhmät.

ma 01.06. - ti 30.06 08.00 KORONATIEDOTE (voimassa toistaiseksi)

Katso etusivulta tilarajoitukset.
Jumalanpalveluksiin voi taas osallistua. Jatkamme myös niiden lähettämistä suorina Facebook-sivuillamme.
Kirkolliset toimitukset (kasteet, vihkimiset, hautaukset) toimitetaan etusivulle mainituin osallistujamäärärajoituksin.
Seurakuntien kokoava toiminta ja tapahtumat kesän aikana (kerhot, ryhmät, ruokailut, kuorot, konsertit...) löytyvät nettisivuiltamme sekä lehti-ilmoituksista (Etelä-Uusimaa ja Hangon lehti)
Kirkkoherranvirasto, diakoniatoimisto sekä kaikki työntekijämme ovat tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostitse.

ma 01.06. - pe 12.06 09.00 - 12.00 Pienten kesäkerho 3-6 -vuotiaille ma-pe (Ratakatu 27)

Maksuton kesäkerho 3-6 –vuotiaille Ratakatu 27:n pihalla (sateella sisällä) ma-pe. Kerhoon ilmoittautuminen tapahtuu paikan päällä kerhopäivänä.Omat eväät mukaan pieneen reppuun, jossa on lapsen nimi.

la 06.06. 18.00 Marianne Salminen band SUMMA livekonsertti (Hangon kirkko)

Käsiohjelma 5€. Tilaisuus lähetetään myös suorana lähetyksenä UskoTV:n ja Hangon suomalaisen seurakunnan Facebook-sivun kautta, koska paikalle voi tulla rajoitetusti kuulijoita vallitsevan Korona tilanteen vuoksi. Mukana järjestämässä Hangon Vapaa-, Helluntai- ja Luterilainen Seurakunta.
Yhtyeen jäsenet:
Marianne Salminen (laulu)
Enni Pitkänen (piano)
Toni Mäkinen (kitara)
Sami Moilanen (basso)
Matias Colliander (rummut)

Katsottavissa

su 07.06. 10.00 Jumalanpalvelus (Hangon kirkko)

ke 10.06. 14.00 - 17.00 Päivystys Hangon kirkossa

Seurakunnan työntekijöitä päivystämässä kirkossa. Mahdollisuus keskusteluun, sielunhoitoon ja yksityiseen ehtoollisen viettoon. Voit tulla myös sytyttämään kynttilän ja ihan vain hetkeksi hengähtämään.

su 14.06. 10.00 Jumalanpalvelus (Hangon kirkko)

Mukana Johannes Tikka, Pekka Virkki ja Marina Lasonen. Lähetetään myös suorana Facebook-sivuillamme: Hangon suomalainen seurakunta. HUOM! Konfirmaatio on siirretty tältä pyhältä ->5.9.2020. Seuraamme koronatilannetta.

ke 17.06. 14.00 - 17.00 Päivystys Hangon kirkossa

la 20.06. 16.00 Juhannuspäivän jumalanpalvelus (Hangon kirkko)

Mukana Johannes Tikka ja Marina Lasonen. Lähetetään myös suorana Facebook-sivuillamme: Hangon suomalainen seurakunta.

su 21.06. 10.00 Jumalanpalvelus (Hangon kirkko)

ma 22.06. - pe 26.06 12.00 - 16.00 Kesäclub 1-2 luokkalaisille ma-pe (Ratakatu 27)

Maksuton kesäclub 1-2 luokkalaisille koululaisille Ratakatu 27:n pihalla (sateella sisällä) ma-pe. Kerhoon ilmoittautuminen tapahtuu paikan päällä kerhopäivänä.Omat eväät mukaan pieneen reppuun, jossa on lapsen nimi.

ke 24.06. 14.00 - 17.00 Päivystys Hangon kirkossa

to 25.06. 17.30 - 19.30 Kesäkahvila (Seurakuntakoti - ulkona)

Torstaisin kaikille avoimessa kesäkahvilassa mukavaa yhdessäoloa, kahvittelua ja makkaranpaistoa. Mukana seurakunnan eri työntekijöitä.

su 28.06. 10.00 Jumalanpalvelus (Hangon kirkko)

Mukana Johannes Tikka ja kanttori. Lähetetään myös suorana Facebook-sivuillamme: Hangon suomalainen seurakunta.

ke 01.07. 14.00 - 17.00 Päivystys Hangon kirkossa

to 02.07. 17.30 - 19.30 Kesäkahvila (Seurakuntakoti - ulkona)

ke 08.07. 14.00 - 17.00 Päivystys Hangon kirkossa

to 09.07. 17.30 - 19.30 Kesäkahvila (Seurakuntakoti - ulkona)