Diakoniatyö PDF Tulosta Sähköposti

Seurakunta järjestää virkistys- ja hartaustoimintaa sekä tilaisuuks
ia ikääntyneille ja muille aktiivisesta työelämästä sivussa oleville.

Henkilökohtaisissa tapaamisissa ja keskusteluissa tuetaan, ohjataan ja autetaan eri-ikäisiä henkisen, hengellisen tai aineellisen avun tarvitsijoita.

Diakoniatyöntekijä puh. 040-180 6111.

Säännölliset ryhmät:

Kultaisen iän kerho: parillisen viikon keskiviikkoisin klo 14:00 - 15:30 seurakuntakodilla eläkeläisille ja ikäihmisille.

Kahvila: kokoontuu kuukauden ensimmäisenä torstaina valmistamaan kahvipusseista koreja.

Symppis: mielenterveyskuntoutujien keskustelu ryhmä tiistaisin klo 13:00 - 14:30.

Kirpputori: Korsmaninkatu 40 on avoinna keskiviikkoisin klo 15:00 - 17:30. Lahjoita ja tee löytöjä!

Lisätietoja säännöllisistä ryhmistä löytyy vasemmalla olevista linkeistä.

Vapaaehtoistoiminta
:

Lähimmäispalvelutoiminta: Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi ystäväksi esim. ikäihmiselle tai perheelle. Ota yhteyttä myös, jos toivot itsellesi vapaaehtoista ystävää.

Arkienkeli: Ilmoittaudu mukaan arkienkeliksi olemalla avuksi esim. pihatöissä, kukkamullan vaihdossa, leipomisessa, lastenhoidossa yms. Avun saajalta saatava maksu menee hyväntekeväisyyteen.

Olet myös erittäin tervetullut mukaan vapaaehtoistoimintaan muun muassa Yhteisvastuukeräykseen tai Diakonian kirpputorille.

Toimintaan pääsee mukaan milloin vain ja vapaaehtoisia otetaan mukaan iloiseen joukkoomme

Viimeksi päivitetty 23.03.2018 11:04