Lapsi- ja perhetyö PDF Tulosta Sähköposti

Kaikista viikoittaisista lastenkerhoista saat tietoa klikkaamalla Toiminta-otsikkoa. Tervetuloa mukaan!

Pikkulapsityö (alle kouluikäiset)

Seurakunta muistaa kaikkia 1-5 vuotta täyttäviä lapsia heidän syntymäpäivänään lähettämällä onnittelukortin jokaiselle seurakuntaan kuuluvalle lapselle. Kerran vuodessa kaikki sen vuoden aikana 5 vuotta täyttävät kutsuttaan yhteiseen puistojuhlaan. Juhlassa he saavat seurakunnan lahjana Pikkuväen Piplian.

Päiväkerho 3-5 -vuotiaille on torstaisin ja perjantaisin klo 9-12, Ratakatu 27. Lukukausimaksu 25€/lapsi (ei jäsen 50€/lapsi). Ilmoittatumiset päiväkerhoon lapsityönohjaaja Annelle puh. 040 549 6699.

Seurakunnan lapsi- ja perhetyö tekee myös yhteistyötä kaupungin päiväkotien ja Perhekeskus Pikku-Lillan kanssa. Päiväkotiryhmille järjestetään kirkkoon tutustumisretkiä ja työntekijät vierailevat sopimuksen mukaan päiväkodeissa ja perhekeskuksessa.

Alakoululaisille
10-vuotiaille järjestetään yhteinen Linnanmäkimatka, jonka seurakunta tarjoaa (matkan sekä rannekkeen) "täyskymppi"-lahjana.

Lapsi-  ja perhetyöstä seurakunnassa vastaa kappalainen Maija Saario.

Ajantasaista tietoa Hangon suomalaisen seurakunnan lapsityöstä saat myös facebookista.

Viimeksi päivitetty 08.01.2019 11:26