Nuorisotyö PDF Tulosta Sähköposti

alt"Sillä Missä kaksi tai kolme on koolla minun nimessäni, siellä minä olen heidän keskellään." Matt.18:20

Ratakatu 27 on seurakunnan nuorisotyön ydin ja sydän.

Sinne kannattaa suunnata askeleensa, jos on jotain kysyttävää nuorison toiminnasta tai mistä tahansa asiasta maan taivaan välillä, jos on jokin uusi idea tai muuten vaan kaipaisi keskustelukumppania.

Ratakatu 27 eli Café 27:ssa kokoontuu varhaisnuorisoa kerhoissa, nuorisoa ja rippikoululaisia säännöllisen viikkotoiminnan ja koulutusten parissa.Nuorisotyön toiminnassa mukana ovat rippikouluikäiset ja sitä vanhemmat nuoret. Ikärajat ovat kuitenkin paremminkin veteen piirrettyjä viivoja.

alt

Tällä hetkellä seurakunnan nuorisotyö koostuu tyttöjen ja poikien kerhoista, isoskoulutuksesta rippikoulun käynneille ja café 27

Seurakunnan nuorisotyö verkostoituu myös internetistä. Löydät meidät myös Facebookista sivuilta Café 27:n nuoret ja Nuorisotyönohjaaja Pekka Virkki.

Työntekijöiden yhteystiedot

Viimeksi päivitetty 19.04.2018 11:35