Varhaisnuorisotyö PDF Tulosta Sähköposti

altVarhaisnuorisotyön tarkoitus on Evankeliumin, hyvän sanoman, kertominen varhaisnuorille.  Tarkoitus ei ole  saarnata vaan keskustellen käsitellä asioita. Työssä jaamme yhdessä omia kokemuksia, lauluja, runoja ja kertomuksia, näin opimme yhdessä Jumalasta.Tarkoitus on antaa koululaisille virikkeitä  erilaisten leikkien, pelien ja laulujen avualla.

Pyrimme antamaan mahdollisuuden ihmissuhdetaitojen harjoittelemiseen. Kerho- ja leiriryhmässä jokaisella on mahdollisuus sanoa mielipiteensä sekä tuntea itsensä tärkeäksi ja hyväksytyksi.Ohjaamme varhaisnuorta vastuun kantamiseen. Oman itsensä lisäksi vastuuta kannetaan myös muista ryhmän jäsenistä.

Toiminnassa pyritään ylläpitämään positiivista suhtautumista elämään ja tulevaisuuteen. Elämää kunnioitetaan Jumalan lahjana. Tulevaisuuteen suhtaudutaan optimisesti ja asiallisesti hyväksyä ja ottaa mukaan nekin, jotka muuten jäävät ulkopuolella.

Kerhoista voi tiedustella Pekka Virkiltä, 040 779 3169. Kerhojen päivät ja ajat löydät täältä.

alt

 

                                     Tervetuloa mukaan toimintaan!

 

                                                    Varhaisnuorisotyöstä vastaa:

                                                    Pekka Virkki, 040 799 3169, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

 

 

 

  

 

Viimeksi päivitetty 19.04.2018 11:38